Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marlow

20. 3. 2009 22:21
Spravedlnost na balkane

nehledejte. Barbarsti nacionalisticti vrazi jsou u vsech zucastnenych stran - zasah EU byl nejmensi zlo. Srbove a Albanci vedle sebe v miru zit nechteji a je snazsi nechat vystvat z domova v Kosovu srbskou mensinu nez albanskou vetsinu. Kam myslite ze by vsichni ti vrazi a mafiani utekli? Do Albanie?

0 0
možnosti

J.Medula

19. 3. 2009 14:57
Článek vynikající,

ale obsah jako vždy více než deprimující. A nejhorší je ta bezmoc. Postoje tzv. civilizované západní společnosti k Srbsku jsou pro mne opravdu nepochopitelné. Ta politika dvojího metru, ustupování brutálnímu tlaku v podstatě kriminálních skupin, zavírání očí před skutečností, to nemůže do budoucnosti přinést nic dobrého. Ať už se jedná o Srbsko, Izrael, nebo třeba okupaci části Kypru Tureckem, se kterým se jakoby nic jedná o vstupu do EU. Je to tragické. Hodně štěstí.

0 0
možnosti

Vikina

19. 3. 2009 16:56
Re: Článek vynikající,

Co je na tom nepochopitelného? Jugoslávie byla jedinou zemí, kde lidé až tak moc nepotřebovali svrhávat komunistický režim, resp, dokázali jej transformovat i bez nějakýck podvodných převratů typu "sametová revoluce". Tudíž to byl i jediný stát, který nemínil nechat rozkrást a zadlužit svůj stát západním vykořisťovatelským společnostem. Za to musel být potrestán, proto napřed odtržení Slovinska a Chorvatska (jak snadno se vyvolávají nacionální šovinistické nálady známe my Češi přece dobře z r. 38 a následně v letech 90-92), potí Bosna a nakonec samotné Srbsko, které stále nebylo na kolenou.

Ostatně, světová vláda neútočila jen na nějaké socialistické státy, stejně postupovala u Rhodesie a JAR - dnes se tam ti černoši (ostatně importovaní, protože tam byli dovezeni původně jen na práci v dolech), mají jistě o moc lépe, než za apatheidu, to všichni vidíme. A bohatství jejich země? Dnes už neplyne do státní pokladny, nýbrž do kapes nadnárodních společností.

0 0
možnosti

da.rock

19. 3. 2009 14:42
Srbsko nemůže čekat

Srbsko nemůže spoléhat, že mu spravedlnost přinese EU, OSN nebo kdokoliv jiný. Srbové jsou v tom sami a já bych jim doporučil, aby se podle toho zařídili. Vzor by si měli vzít z Izraele a jeho tajné služby Mossad, která po celém světě vyhledávala nacistické zločince, kteří měli na rukou židovskou krev. Totéž bych doporučil Srbům. Pokud svět nezajistí potrestání albánských zločinců, musí tak učinit samo Srbsko. Srbská tajná služba by měla tyto lidi nalézt a dopravit do Srbska, kde budou souzeni (podobně jako Eichmann v Izraeli). Jiná možnost už asi neexistuje.

0 0
možnosti

Velká hlava - etnovědec

19. 3. 2009 16:08
Re: Srbsko nemůže čekat

Xno, a taky by mohli poděkovat humanitárnímu bombardérovi

0 0
možnosti

Zly_Soused

19. 3. 2009 14:34
Karma

Pěkný článek

0 0
možnosti

kion123123

19. 3. 2009 14:07
Nenávidím k smrti

muslimy a albánce.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS