Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

3. 1. 2009 20:20
Autore, Vy jste asi mimo a nebo...

....se chcete panu profesorovi nějak zavděčit? Co vlastně o něm víte? Znáte jeho podrobný životopis, jak a kde byl vychováván, jaké měl v mládí názory, jak a kde studoval, kde všude za minulého, tvrdého režimu si mohl volně jezdit a zdokonalovat se třeba v anglickém jazyce? Jak a nebo kdo ho dostal na Prognostický ústav (pod vedením ÜV KSČ), jak a co tam vlastně tvořil a s kým?

Pro mě V.K. skončil už jen prohlášením ve smyslu, že nezná špinavé peníze, navíc jako prezidenta jsem ho nevolil a volit také nemohl. A volit ho nikdy ani nebudu. O zlodějské privatizaci pod dohledem bývalých Stb, různých agentů a komunistických poskoků a lumpů ani nemluvě. Kdopak u takových tahá asi za nitky a odkud? Někdo mu dává různé legrační přezdívky, slyšel jsem i "profesor Tunel". Zesměšňoval se již dávno, ale jako hlava státu dělá ostudu nám všem, normálním občanům.

ODS mu už nevoní a Vám už také ne? Běžte si volit Libertas, třeba i do Irska!

0 0
možnosti
MM

captain cook

3. 1. 2009 20:33
Re: Autore, Vy jste asi mimo a nebo...

jsou lidi, kteri kdysi zadali cs. urady o povoleni pobytu v nekterych zapadnich zemi za ucelem studia.Vetsine to bylo zamitnuto, ale Vaclav Klaus - Pruzinskij povoleni dostal....nez pozdeji se svym zapadnim diplomem dostal zamestnani v Prognostaku.:-/

0 0
možnosti
MW

mysak_25

4. 1. 2009 15:40
Re: Autore, Vy jste asi mimo a nebo...

Nezlobte se,ale tady jde o neco jineho a nejen o naseho prezdenta,abych rekl,neni to pro me stezejni osobnost a jedineho,koho si momentalne vazim celkove z nasi vlady je p.Julinek. Pan Klaus zachoval aspon rozumnou a svou hlavu v oblasti Kosova a v oblasti socializace EU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3209x
Budu psát o věcech co mi vadí...

Lidé, kteří jsou opravdu velmi divní se mohou dostat do významných pozic a mohou mít i značný vliv na dějiny.


G. W. Bush