Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

3. 1. 2009 20:20
Autore, Vy jste asi mimo a nebo...

....se chcete panu profesorovi nějak zavděčit? Co vlastně o něm víte? Znáte jeho podrobný životopis, jak a kde byl vychováván, jaké měl v mládí názory, jak a kde studoval, kde všude za minulého, tvrdého režimu si mohl volně jezdit a zdokonalovat se třeba v anglickém jazyce? Jak a nebo kdo ho dostal na Prognostický ústav (pod vedením ÜV KSČ), jak a co tam vlastně tvořil a s kým?

Pro mě V.K. skončil už jen prohlášením ve smyslu, že nezná špinavé peníze, navíc jako prezidenta jsem ho nevolil a volit také nemohl. A volit ho nikdy ani nebudu. O zlodějské privatizaci pod dohledem bývalých Stb, různých agentů a komunistických poskoků a lumpů ani nemluvě. Kdopak u takových tahá asi za nitky a odkud? Někdo mu dává různé legrační přezdívky, slyšel jsem i "profesor Tunel". Zesměšňoval se již dávno, ale jako hlava státu dělá ostudu nám všem, normálním občanům.

ODS mu už nevoní a Vám už také ne? Běžte si volit Libertas, třeba i do Irska!

0 0
možnosti
MM

captain cook

3. 1. 2009 20:33
Re: Autore, Vy jste asi mimo a nebo...

jsou lidi, kteri kdysi zadali cs. urady o povoleni pobytu v nekterych zapadnich zemi za ucelem studia.Vetsine to bylo zamitnuto, ale Vaclav Klaus - Pruzinskij povoleni dostal....nez pozdeji se svym zapadnim diplomem dostal zamestnani v Prognostaku.:-/

0 0
možnosti
VH

Stará kára

3. 1. 2009 12:37
Gumáci ve francouzské televizi

si dělají legraci z francouzkého prezidenta. Neměli by být redaktoři potrestáni jako vlastizrádci? (Když se zesměšnění chápe jako urážka.)

Výjimečně doporučím, abyste se poučil u Havla: prosadil zrušení paragrafu trestního řádu o urážce hlavy státu. Chápal takový pohled na hlavu státu jako nedemokratický (já bych řekl Rakousko-Uherský).

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

3. 1. 2009 14:37
Re: Gumáci ve francouzské televizi

;-( Aha ona to měla být legrace????

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

3. 1. 2009 12:14
CO dodat?

Jde jen o moc. Francouzi chtějí Evropu tančící podle jejich noty. A tak mají problém v tom když má někdo jiný názor. Zesměšnit a urazit protivníka je starý způsob politického boje.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

3. 1. 2009 12:56
Re: CO dodat?

Asi jste to nejlepe vystihl za me v par kratickych vetach.R^

0 0
možnosti
NB

j@ck

3. 1. 2009 11:53
-

Vy jste asi taky jeden z tech, co zamenuji nazor urciteho novinare za oficialni nazor statu nebo evropske unie. Vite, na zapade je docela bezne delat si z politiku legraci a nenechat na nich nitku suchou - ruzne karikatury, gumaci, kriticke clanky jsou tam na dennim poradku. Staci si vzpomenout, co psaval anglicky tisk o Bushovi. Navic nemam pocit, ze Klause urazi, vetsinou jej vystihuji docela presne. Klaus je skutecne arogantni narcis trpici napoleonskym komplexem (ne, genius neni). A proc by se to nesmelo napsat nebo rict nahlas, navic kdyz je to pravda? On ten vas clanek bude asi podle rceni, ze za pravdu se kazdy zlobi.

0 0
možnosti
MM

captain cook

3. 1. 2009 12:53
Re: -

nejen britska, australska, kanadska atd. ale i vlastni americka media si uz 8let delaji s*andu z Bushe, komici na TV.... kazdorocne se tam vydavaji trhaci kalendare s "bushismy" - Bushovymi original vyroky, jimz se smeje cely svet...

V Australii si odjakziva delaji s*andu ze svych min. predsedu, federalnich ministru, premieru jednotlivych statu, totez ve VB...anglicky styl humoru je na politickou satiru zvlast vhodny. Kolik s*andy si udelali za ta leta z naslednika trunu prince Charlese, treba jeho proslovu k rostlinam a velkych usi! Dost dlouho ve VB a pridruzenych zemich platilo, ze s*anda se muze delat z kazdeho krome panovnika...i to se uz pred nejakymi lety zmenilo a kralovna Alzbeta je take tercem komickych scen, impersonatoru i gumaku.

 Rozciluje se snad nekdo z vyse zminenych ze jsou predmetem satiry nebo vazne kritiky ve svych zemich i v zahranici? NE.

Zda se, ze vas pan preza opravdu trpi komplexem, kdyz si mysli, ze je tak dulezity ze ma zustat nedotknutelny.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

3. 1. 2009 11:31
Taky karma

R^[>-]

0 0
možnosti
XX

xaeris

3. 1. 2009 10:58
Toho bohdá nebude, zní opět Evropou.Zaplať pán Bůh

Sbírka blahobytně zaopatřených byrokratických lenochů, která se přežírá u koryta v Bruselu a zve se EU parlament si koleduje o jediné, o karabáč.Starosti o křivé banány vyměnili za obavu o neposlušné sedláky z Čech, potažmo jistého kacíře jménem Klaus.Vždyť přece někteří Češi, jako Vondra, Špidla, kníže pán a další čeští EU vlezdozadci jdou přece tak Kosovsky EU papežencům na ruku.Toho bohdá nebude, znělo kdysi Evropou a nahánělo strach nadutým papežencům a i já  stojím v tomto za svým prezidentem.V přepychovém hávu oděná byrokratická EU je ve skutečnosti nahá a je už na čase aby se to její ztučnělí aparátčíci dozvěděli, třeba i od kacířských Čechů.  

0 0
možnosti
MW

mysak_25

3. 1. 2009 12:58
Re: Toho bohdá nebude, zní opět Evropou.Zaplať pán Bůh

;-)R^

0 0
možnosti
VH

cvlad

3. 1. 2009 9:29
Fotku.

Tu si dejte na noční stolek a jestli vám pana Klause někdo otočí nebo převrátí vyhlaste mu třeba válku.Jinak pan prezident si svým vystupováním a chováním o kritické články přímo koleduje.

0 0
možnosti
V

venouš

3. 1. 2009 10:24
Re: Fotku.

No, to se mi snad zdá! To jsou opravdu, ale opravdu velmi zlá slovíčka, velmi zlé a falešné větičky!  Jak je možné, že jakýsi nýmand si dovolil pochybovat o Mém Majestátu ? Mažu si ho z mobilu ! Váš Kikina - největší žijící génius.

0 0
možnosti
K

Kocourek69

3. 1. 2009 8:08
Po čem to voláš autore?

Aby byla v EU cenzura, aby novináři nesměli psát o politicích kriticky podobně jako tomu bylo za komančů? Běž se bodnout s tím svým Klausem patolízale.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

3. 1. 2009 7:48
Já se již dávno

neztotožňuji s politiky a proto mne se kritika Klause nijak nedotýká. Kromě toho Klaus začal presentovat svoje osobní názory a nikoliv názory vlády nebo státu a dostává se mu oprávněné kritiky. Představte si , že by třeba Rakouská vláda a president , každý presentoval něco jiného.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

3. 1. 2009 2:34
vazeny pane

ja jsem rad ze v nasich novinach se nikdy neobjevilo cokoliv kritickeho nebo zesmesnujiciho o bushovi, putinovi, sarkozym, chavezovi atd. jeste ze ctime ze prezident je vlastne zeme a nic spatneho se o nem nesmi napsat.

a jen tak mimochodem ze vy ten komunismus mate vryty do hlavy velmi silne ? demokraticka media si servitky neberou a je to dobre

0 0
možnosti
MW

mysak_25

3. 1. 2009 5:30
Re: vazeny pane

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3209x
Budu psát o věcech co mi vadí...

Lidé, kteří jsou opravdu velmi divní se mohou dostat do významných pozic a mohou mít i značný vliv na dějiny.


G. W. Bush