Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kion1

10. 4. 2008 13:04
Volič Národní strany

R^

0 0
možnosti

M.Vav.

10. 4. 2008 8:28
Dávná nenávist dostala volný průchod

To, že se různá etnika v bývalé Jugoslávii vždy nenáviděla, v lepším případě sebou pohrdala, je stará pravda. Jinak to dopadlo ve Slovinsku, jinak v Kosovu. A že jsou lidé k sobě krutí, víme všichni. Srbové opovrhovali Albánci v Kosovu, a ti je za to vyvraždili nebo vyhnali. Smutné je, že se na tom podílelo NATO a EU. Pokud už se v problému interesovali, měla zajistit i bezpečnost obou etnik. Toto byla největší chyba. Srbové by se měli od Kosova odříznout (i když je to bude stát hodně, hlavně psychicky) a budovat silný a svobodný stát Srbsko, a my, co asi nakonec všichni uznáme nové Kosovo sledujme, jak se bude vyvíjet a nedopusťme, ať se situace neopakuje v jiných zemích okolo. A Srbsko podporujme!

0 0
možnosti

Tuřínek

10. 4. 2008 11:02
Re: Dávná nenávist dostala volný průchod

Hmm, takže vlastně souhlasíte s osamostatněním Kosova. Na to mám sice jiný názor, ale i kdyby jste měl pravdu, obávám se, že tím to zdaleka nekončí.

Jinak autora bych ráda poprosila, aby přestal s ím neustálým měněním velikosti a stylu písma, asi tím chce něco více zdůraznit, ale ono je to nakonec spíše nepřehledné (a u toho extra malého blbě čitelné):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3209x
Budu psát o věcech co mi vadí...

Lidé, kteří jsou opravdu velmi divní se mohou dostat do významných pozic a mohou mít i značný vliv na dějiny.


G. W. Bush