Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fantasy

13. 4. 2008 21:36
Nechápu

proč dáváte „zločiny Bělehradu“ do uvozovek? Možná by vám slušelo trošku objektivity. Chápu že zastáváte jistý názor, ale to ještě neznamená, že musíte opomíjet fakta. Zločiny dělaly všechny strany, chorvaté, srbové, bosňáci i kosovští albánci. Pozoruhodné však je, že ve všech válkách byli namočeni srbové. Tak z nich nedělejte mediální oběti.

0 0
možnosti

tromi

6. 4. 2008 12:24
politici schválili stát

ve kterém je zločin legální, ještě uvidíme, co je to ta svoboda;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Vikina

6. 4. 2008 1:54
Dějiny jsou samá lež

Události v Jugoslávii byly od počátku stranou zájmu naší společnosti. Lidé měli své starosti a byli zahrnováni neustále tuzemskými "skandály", o což se vzorně starali naši politici. Novinářský póvl a hnůj nevzdělanců si vystačil s oficiální linií, že za všechno zlo mohou jen ti fašističtí Srbové. Zlo dělali jen oni, zatímco ostatní byli hodní bezbranní civilisté (ani slovo o tom, že na straně muslimů bojovali i Arabové z jiných zemí). Průměrný stádní Čech si nikdy nepoložil tak jednoduchou otázku, kde se vzala uniformovaná pravidelná albánská armáda, vyzbrojená i těžkými zbraněmi, což všechno stojí moc a moc peněz - kde se vzaly? To už Češi zapomněli, jak nacisté a s nimi západní tisk psal o brutálním týrání české soldatesky ubohých bezbranných sudetských Němců?

0 0
možnosti

DEINONYCHUS

5. 4. 2008 22:06
Jednoho dne

Jednoho dne vyplavou na povrch skutečné důvody založení Kosova jako páté kolony v Evropě. I všechna zvěrstva která k tomu pod dozorem tajných služeb USA vedly. Zajímavé je, že američtí polní velitelé byli znechuceni, když zjistili některé skutečnosti jak byli manipulováni. Viz prohlášení "Bojovali jsme na nesprávné straně". Ale to už bude pozdě. A nemyslím si, že důvodem bylo založení muslimského státu v Evropě. Vždyť ve Francii nebo Holandsku je víc muslimů než v Kosovu. Placení tajných služeb kosovskou narkomafií bude blíž pravdě ale ani to se mi nezdá. Jako demonstrace moci? Hlavně doufám, že se nezapomenou jména zrádců, kteří tomuto sloužili. Třeba ten válečný štváč, který byl na výplatní listině CIA co se radoval na "humanitárním bombardováním" porodnic, nemocnic a škol v Srbsku.

0 0
možnosti

Beldor

5. 4. 2008 21:52
Blbosti..

Jak jsem doted fandil srbum .Tak jsem se na ne po uverejneni techto spekulaci dost nastval...Vzdyt to jsou vymysly..X let po valce se najednou obevi tesne po odtrzeni kosova spekulace o nejakych obchodech s organy..Vzdyt je to k smichu.Tomu muze opravdu uverit jen slabomyslne evropske obyvatelstvo...:-©:-©Rv

0 0
možnosti

kion1

5. 4. 2008 21:23
Volič Národní strany

Je to neskutečná hanba a skvrna celé Evropy,kterou zastupují takové bezcharakterní  sv.ně;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3209x
Budu psát o věcech co mi vadí...

Lidé, kteří jsou opravdu velmi divní se mohou dostat do významných pozic a mohou mít i značný vliv na dějiny.


G. W. Bush