Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tromi

16. 6. 2008 18:57
ještě poznáme koho jsme si sem pustili

chybí už jen úplná legalizace drog a obchodu s lidskými orgány

0 0
možnosti

Leopoldo

16. 6. 2008 15:50
Kosovo má nárok na svou samostatnost

Vse co tak v podrobnosti jste nám vylícil jen posilnují právo Kosovcu.Podle Vás by meli dále zít pod Srbama,protoze jim neco "dali"??

Vrazdy a loupení majetkú se jmenuje"boj o svobodu",kdyz to vyhovuje a naopak je to jen vrazda a krádez kdyz to skodí me!!!

Rozhodující je, co  si tam lidi, kterí tam zijí dnes , prejí.A ne co tam chteli pred

200 lety a toho co bylo "kdysi" .Kdo dal srbum právo a hegemonii nad skoro celým balkanem? Jen protoze meli srbského krále?To dnes,zaplat Panbuh uz neplatí.A vse co umele nekdy se snazili slepit,to casem také samo rozpadne.Sovietský Svaz je dobrý príklad.Ale podívejte se  treba y na Spanelsko,kde se ozívají hlasy o samostatnosti.Dobré nebo ne,to je co si lidé prejí a vlastne se nejedná o nic jiného,nez mít svou vlastní správu a rozhodovat co delat a jak  investovat své dane nebo bohatství,jak uz prírodné nebo produktivní.

A prosím nemalujte nám Srby jako nevinné holubicky.Ty etnické cistky vynalezli oni.Zeptejte se lidí v Chorvacku a Bosnii. 

0 0
možnosti

kackapohodarka

16. 6. 2008 16:10
Re: Kosovo má nárok na svou samostatnost

nevim, kdo ma a kdo nema narok, o tom polemizovat nebudu. ale to k cemu se chci vyjadrit je posledni odstavec. srbove nejsou holubicky, ale myslet si, ze snad chorvati jsou je vazne nesmysl. rekla bych, ze narody, ktere jsou v byvalych jugoslavyskych republikach dost promichane si z hlediska nasili nemaji vubec co vycitat!!!

0 0
možnosti

otpusk

16. 6. 2008 15:31
Albánští zločinci

Vznikl stát zločinců a lůzy, veselme se...

0 0
možnosti

Hail Eris

16. 6. 2008 15:33
Re: Albánští zločinci

jsou to mensi zlocinci a mensi luza nez srbove

to je realita

0 0
možnosti

sedivak

16. 6. 2008 15:25
Nějak mi vadí

v tom tendenčním článku jakákoli zmínka o letech 1988 - 1989. V těchto letech se president Miloševič snažil velmi tvrdým způsobem okleštit autonomii Kosova podobně, jak to udělala Marie Terezie s námi. Povýšil srbštinu za jediný úřední jazyk, zakázal vyučování v albánštině na vysoké škole v Prištině, začal pálit albánské knihy atd. Toto vyvovalo masivní odpor Albánců proti ústřední vládě, tady je zřejmě zdroj všech dalších nesnází. Ale o tom jsem ve Vašem článku jaksi neshledal ani slovo...

0 0
možnosti

Vikina

16. 6. 2008 18:01
Re: Nějak mi vadí

Kamaráde, dějiny nejsou to, co si přečteš v Mladé frontě Dnes. Miloševič teprve reagoval na albánskou agresi, stejně jako naše vláda reagovala na řádění ordnerů v našem pohraničí v r. 1938, když se na něj obrátili místní Srbové se žádostí o pomoc. Že by přitom zakázal vyučování v albánštině a pálil knihy, to si vyčetl kde? Od našeho bombardovacího humanisty, případně agenta StB Urbana nebo v Právu? Krinda pána, co takhle začít trochu myslet!

0 0
možnosti

bullterrier

16. 6. 2008 15:21
Třeba to nebude trvat dlouho

Jak řekl jeden srbský představitel. Kosovo je srbské, Kosovo je srbských občanů, kteří mají kupní smlouvy na domy, pole, byty. Tyto byly ukradeny albánskými teroristy. Jednou se vrátíme, třeba za dvěstě let.

Osobně si myslím, že to nebude tak dlouho trvat. Jen je potřeba, aby se USA zhroutili v ekonomická krizi. Samotná EU bude posr... až za ušima a pak se srbové s ruskou pomocí vrátí a albánce vystřílí zpět za hranice. Pokud Jirka Křoví letos zahájí agresi proti Íránu, třeba pád USA ještě urychlí.

0 0
možnosti

Hail Eris

16. 6. 2008 15:27
Re: Třeba to nebude trvat dlouho

jen idiot nebo kovany bolsevik si muze neco takoveho prat :-©Rv

nastesti je to naprosta fantasmagorie

0 0
možnosti

Hail Eris

16. 6. 2008 14:57
k cemu taky monastyr?

je to symbol stredoveku Rv

0 0
možnosti

tromi

16. 6. 2008 20:41
Re: k cemu taky monastyr?

ať žije demokracie ohněm a mečem

0 0
možnosti

Mirco1

16. 6. 2008 14:54
Werdane, Werdane...

... když už díky rozhodně nespravedlivému a nesprávnému odtržerní Kosova děláte ze Srbů dost trapnými manipulačními způsoby mučedníky, a vystavujete jim v podstatě bianco šek na morální vítězství a hrdost, kdy zpracujete velmi zajímavou situaci v republice srpská Krajina .. kde o patnáct let dříve došlo k tomu samému, jenže naopak :) Nebo to už je příliš mimo vaši odbornost, která se zastavuje tam, kde se děje příkoří Srbům? :)

0 0
možnosti

kion1

16. 6. 2008 14:39
Volič Národní strany

KarmaR^[>-]

Pevně doufám, že budou v Evropě od moci odstaveni pseudohumanisté, a zrádci vlastních evropských národů, a civilizace.

A hlavně, že přestaneme brát ohledy(ve všech směrech) na ty, pro které slova, jako vzájemný respekt,a tolerance nic neznamenají!!!;-€ 

0 0
možnosti

stastu

16. 6. 2008 14:23
Dobrý den,

Opravte si, prosím, titulek, Zřejmě jste se přehlédl a nevšiml si, že se zapnutý caps-lock  neslučuje s kodexem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS