Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tuřínek

15. 4. 2008 16:08
...

Víte co je na tom taky hrozný z ženskýho pohledu? Že Tháči je krásnej chlap... a přitom taková svině :-)

0 0
možnosti

mysak_25

15. 4. 2008 17:00
Re: ...

;-D

0 0
možnosti

Hrdý Budžes

14. 4. 2008 21:44
Ja vam do toho nechci kafrat

ale v tech informacich, ktere se tady i jinde prezentuji je takova spousta rozporu, ze dohromady to dava spis obrazek mirne pohadkoveho razu. Namatkou rec o 300 lidi "pouzitych na organy" a o dvou nakladacich, ktere je odvezly.

Dale jednou je rec o tom, kterak jsou nejaci lide postrileni a nasledne jim odebranz organy s tim, ze takto to dokaze prumerny reznik, v jinem prekladu se naopak mluvi o tom, ze byli odebrany organy zaziva a dotycni nasledne jeste hovorili s nahodnymili lidmi a vyjadrovali obavu o to co s nimi bude dal.

A tro nemluvim o te taskarici, kdyz vysetrovatele OSN dorazi na misto podezrtele z masakru, naleznou tam nastroje od krve, ale uz nejsou sto byt tak inteligentni aby tyto veci zabavili a uloyili do igelitu jakozto alespon jeden dukaz, kdyz uz oni sami nejsou sto odlisit zvireci od lidske krve, coz podle mne svede hematolog v prumerne okresni laboratori.

0 0
možnosti

Hrdý Budžes

14. 4. 2008 21:45
Re: Ja vam do toho nechci kafrat

Uz to tady jedou nekdo psat, severo albanske hory jsou mistem, kde se muze stat skoro cokoliv vcetne zmizeni celych vesnic, ale na odber organu k transplantaci pomerne nevhodne misto.

0 0
možnosti

tromi

14. 4. 2008 21:12
toto se dělo s požehnáním USA

takže to je v pořádku, stejně jako jejich podpora zločineckých a diktátorských režimů po celém světě. Osa zla jsou pouze ty státy, které si nenechají od amíků diktovat a jimi vykořisťovat. Teď mají albánci podporu, ale pouze někteří z nich, jako ten zločinec, který teď vládne v Kosovu. Je dostatečně uplacen a chráněn, aby se staral o zájmy amíků v Kosovu. Až si bude vyskakovat moc, bude vyměněn za jiného poslušnějšího zločince a všechny "demokratické" státy, které Kosovo uznaly, budou zaplaveni balkánskými mafiemi a drogami:-© 

0 0
možnosti

aJFa+Robert Trujillo+Sean Avery

14. 4. 2008 21:07
výborně!

tohle by měli číst Šimoníci, Křížové, obyčejní průměrní čtyřicátníci Rudové a další, než si začnou myslet, že jsou fundovaní k tomu šířit svoje sežrané jednobarevné Šalamounovo hou.no do světa R^:-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS